Συνεργασία Wind-Atcom

Συνεργασία Wind-Atcom

Στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού ο οποίος ολοκληρώθηκε επιτυχώς τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η Wind Ελλάς επέλεξε ως online agency την εταιρεία Atcom.

Η διαδικασία υποβολής οικονομοτεχνικών προτάσεων (spec) ανέδειξε νικήτρια την εταιρεία Atcom, η οποία πρόκειται να αναλάβει το σύνολο των online ενεργειών της Wind, με στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της εταιρείας στο Διαδίκτυο.

Η Wind διαθέτει ήδη ένα επιτυχημένο online κατάστημα, στο www.wind.com.gr, μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιήσουν συνδέσεις κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την Atcom, θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε και να διευρύνουμε την παρουσία μας στο Διαδίκτυο, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας όσο και εμπορικά» σημείωσε ο κ. Γιάννης Γαβριηλίδης, On-Line, Marketing Communication & Consumer Prepaid Executive Director της Wind Ελλάς. «Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε το e-shop μας ώστε να δημιουργήσουμε μια μοναδική online εμπειρία για τον πελάτη μας» δήλωσε σχετικά o κ. Γαβριηλίδης.

Posted in Τεχνολογία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *