Νέα προγράμματα καρτοσυμβολαίου

Νέα προγράμματα καρτοσυμβολαίου

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλη την Cosmote, αλλά και επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα προσφέρει στους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου η Cosmote, με τη νέα σειρά προγραμμάτων με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα νέα προγράμματα καρτοσυμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας, που ξεκινούν με πάγιο από 15€, προσφέρουν κάθε μήνα:

• 1.500 λεπτά προς όλα τα κινητά Cosmote
• δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τα υπόλοιπα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας
• χρηματικό υπόλοιπο, για επιπλέον χρήση σε κλήσεις, μηνύματα και άλλες υπηρεσίες

Το καρτοσυμβόλαιο αποτελεί μια ιδανική λύση για όσους συνδρομητές καρτοκινητής θέλουν να μεταβούν σε συμβόλαιο, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο στο λογαριασμό τους, καθώς προσφέρει οικονομικότερη επικοινωνία με όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα, αλλά και σταθερό λογαριασμό, όσο το μηνιαίο πάγιο.

Οι συνδρομητές καρτοσυμβολαίου, μπορούν όποτε θέλουν να επεκτείνουν το υπόλοιπο τους πέραν του παγίου τους κατά 5 ευρώ ή 10 ευρώ, εύκολα και γρήγορα, με μια κλήση στο 1316 και χρέωση στον επόμενο λογαριασμό. Εναλλακτικά, μπορούν να ανανεώνουν το υπόλοιπό τους χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας Cosmote.

Posted in Τεχνολογία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *