Η Logitech σας λύνει τα χέρια

Η Logitech σας λύνει τα χέρια

Η Logitech παρουσίασε σήμερα ένα νέο καινοτόμο πληκτρολόγιο. Ο λόγος για το Wireless Touch K400, το οποίο προσφέρει άνετη χρήση από απόσταση μέχρι και 11 μέτρων.

Το νέο αυτό μέλος της οικογένειας Logitech έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που επιλέγουν να συνδέσουν τον φορητό τους υπολογιστή με την τηλεόραση ώστε να απολαύσουν το οπτικοακουστικό υλικό της επιλογής τους στη μεγάλη οθόνη.

Η μεγάλη καινοτομία που φέρει το K400, είναι το ενσωματωμένο touchpad των 3,5 ιντσών, το οποίο διευκολύνει το «σκρολάρισμα» σε κάθε δυνατή διάσταση, εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση ξεχωριστού ποντικιού.

«Με το Logitech Wireless Touch K400, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τον φορητό τους με μια τηλεόραση και χωρίς κόπο να ανεβάσουν την ένταση όταν βλέπουν ένα βίντεο στο YouTube, να πατήσουν παύση και να συνεχίσουν αργότερα όταν κοιτάνε ένα slideshow με τις φωτογραφίες των διακοπών τους, ή να γράψουν ένα tweet για μια ταινία που είδαν.

Ό,τι κι αν κάνει κανείς, από σερφάρισμα στο διαδίκτυο έως επικοινωνία με τους φίλους του με email, είναι πανεύκολο έχοντας στη διάθεσή του αυτό το διακριτικό περιφερειακό με τα αθόρυβα και πολύ κομψά πλήκτρα», όπως εξηγεί και ο Thibauld Nolf, European Product Manager της Logitech για πληκτρολόγια και σετ πληκτρολογίων και ποντικιών.

Αντίθετα με παρόμοια προϊόντα που απαιτούν εγκατάσταση ειδικού λογισμικού και πολύπλοκες ρυθμίσεις, το K400 είναι πανεύκολο στο στήσιμο. Χρειάζεται απλώς να συνδεθεί ο μικροσκοπικός USB δέκτης, Logitech Unifying σε μια θύρα του φορητού.

Παράλληλα, ο ίδιος δέκτης μπορεί ακόμη να δεχθεί άλλα πέντε συμβατά περιφερειακά. Η άνεση των χρηστών είναι εξασφαλισμένη, καθώς δεν χρειάζεται να σηκωθούν από τον …καναπέ τους ούτε για μπαταρίες (αυτές που διαθέτει το Κ400 έχουν διάρκεια έως και ένα χρόνο).

Όσο για τη χρήση του πληκτρολογίου, αυτή προσφέρει αθόρυβη πληκτρολόγηση με πολύ κομψά, χαμηλού ύψους πλήκτρα, με λαμπερούς λευκούς χαρακτήρες, ευανάγνωστους ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.
Συνολικά το νέο πληκτρολόγιο είναι συμπαγές σε μέγεθος, χωρίς όμως να κάνει συμβιβασμούς στην άνεση, ενώ όταν δεν το χρησιμοποιούμε το αποθηκεύουμε στηρίζοντας το σε όρθια θέση.

Posted in Τεχνολογία and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *