«Το Μεσοπρόθεσμο είναι συνώνυμο της χρεοκοπίας»

«Το Μεσοπρόθεσμο είναι συνώνυμο της χρεοκοπίας»

Eπίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει τη σοβαρότητά του με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ότι η επικοινωνιακή του πολιτική έχει «παγκαλοποιηθεί» πλήρως.

Μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής», ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται ότι στελέχη του κόμματος του πρωτοστατούν στους προπηλακισμούς, σημειώνοντας πως κίνδυνος για τη Δημοκρατία δεν είναι οι εξαπατημένοι και Αγανακτισμένοι πολίτες.

Προσθέτει ακόμη πως «ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία κινδυνεύουν πρωτίστως από αυτούς που συμπυκνώνουν το Μεσοπρόθεσμο σε ένα άρθρο , που εκβιάζουν τους βουλευτές τους , που παρακάμπτουν τη Βουλή με υπουργικές αποφάσεις , που εξαπολύουν οργανωμένες επιχειρήσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας».

Ο κ. Τσίπρας , χαρακτηρίζει το Μεσοπρόθεσμο «συνώνυμο της χρεοκοπίας» και υποστηρίζει ότι οι στόχοι του είναι εξωπραγματικοί.

Επίσης , επαναλαμβάνει το αίτημα για πρόωρες εκλογές για να μπουν στο τραπέζι οι εναλλακτικές στρατηγικές, ενώ επιμένει στην θέση του για την ανάγκη «ενότητας της Αριστεράς» εκτιμώντας πως « είναι ώριμη ακόμη και στη βάση του ΚΚΕ , την ώρα που ο Περισσός επιμένει στην αδιέξοδη γραμμή».

Posted in Πολιτική and tagged , , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *