Πόσα πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον λογαριασμό του κινητού του Πάγκαλου

Πόσα πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον λογαριασμό του κινητού του Πάγκαλου

Πόσα πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον λογαριασμό του κινητού του Πάγκαλου

Εκτός από… καλοφαγάς (μαζί τα φάγαμε τα λεφτά) φαίνεται ότι είναι και πολυλογάς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σημείωσε λογαριασμό – ρεκόρ στο κινητό του τηλέφωνο, ύψους 2.530 ευρώ για έναν μόνο μήνα.

Και μπορεί να σας ήρθε ζαλάδα από το υπέρογκο ποσό, ο κ. Πάγκαλος όμως δεν πτοείται, αφού δεν θα βάλει δεκάρα από την τσέπη του, καθώς τα χρήματα μπαίνουν  στα κρατικά έξοδα.


Ο κ. Πάγκαλος μιλάει και εμείς πληρώνουμε… Αν κάθε μήνα χρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο με 2.500 ευρώ για να μιλάει, υπολογίστε πόσο μας κοστίζουν τον χρόνο οι «πολιτικές του υποχρεώσεις», περίπου 30.000 ετησίως. Όσο δηλαδή ο μισθός ενός νεοεισαχθέντα εργαζόμενου για 2,5 χρόνια!!!

Εκτός από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και άλλοι πρώην και νυν υπουργοί έχουν χρεώσει τον κρατικό κορβανά, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, καθώς ο λογαριασμός του υπουργού Επικρατείας, Χ. Παμπούκη άγγιξε τα 2.600 ευρώ και της πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Μπατζελή 4.300 ευρώ. Πιο λακωνικός είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που χρέωσε το τηλέφωνο του 1.700 ευρώ. Πάντως, το κόστος των κινητών τηλεφώνων του υπουργείου Παιδείας μέχρι τον Ιούνιο του 2010 ανήλθε σε 16.693. Δηλαδή όλο το υπουργείο μιλάει λιγότερο από ότι ο κ. Πάγκαλος μόνος του!

Posted in Πολιτική and tagged , , , , , .

2 Comments

 1. Τι δούλεμα Θεέ μου!!!

  Ο κύριος «μαζί τα φάγαμε», έχει καταλάβει ότι είναι αρχηγός σε μια χώρα ηλιθίων!!!

  Μα όσο ηλίθιος κι αν είναι κανείς, δε μπορεί να μη χαμπαριάσει ότι κάτι βρωμάει εδώ…

  Μάγκες μου δεν υπάρχει τέτοιο κινητό…

  Πήγα στην cosmote και ζήτησα το μεγαλύτερο πρόγραμμα…

  Είναι 195 ευρώ στα 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 3000 sms.

  Ζήτησα κάτι μεγαλύτερο, γιατί θέλω να μιλάω με όλους συνεχώς, μα μου απάντησαν πώς δεν υπάρχει, γιατί σπάνια κανείς ξεπερνάει αυτό το πακέτο, αλλά μ’αυτό το συμβόλαιο όσο και να μιλήσεις περισσότερο άντε να φτάσεις τα 250 ευρώ…

  Ας τους χαρίσουμε όμως ακόμα τόσα και ας τα κάνουμε 500 ευρώ…

  Τα υπόλοιπα 2000 ποια μαύρη τρύπα τάφαγε;;;

  Μήπως κι αυτά μαζι τα φάγαμε;;;

  Ή μήπως (μια ηλίθια σκέψη κάνω) κάτω απ’ το τραπέζι τα μοιράζονται;;;

  Και αν αυτοί οι λεβέντες οι πολιτικοί μας, μόνο από το κινητό τους δικαιολογούν και μοιράζονται από 2000 ευρώ ο έκαστος, τότε ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι μπορεί να δικαιολογούν και να ΚΛΕΒΟΥΝ από τόσες άλλες συναλλαγές και προμήθειες που πραγματοποιούν και υπογράφουν καθημερινώς με τους διαπλεκόμενους…!!!

  Υποψιάζομαι πώς είναι τόσα πολλά τα κλεμμένα, πού αν ανοίξουν οι λογαριασμοί τους σε ελβετικές και ξένες τράπεζες, οφσόρ εταιρίες και ακίνητες περιουσίες, όχι μόνο θα πληρωθεί το εξωτερικό χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά θα λυθεί και το εσωτερικό οικονομικό πρόβλημα της χώρας…!

 2. Ένας πατριώτης με κότσια, θα βρεθεί επιτέλους να απαλλάξει τη χώρα από αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *