Θετική η Μπακογιάννη σε διάλογο για το τριετές δημοσιονομικό πλαίσιο

Θετική η Μπακογιάννη σε διάλογο για το τριετές δημοσιονομικό πλαίσιο

Θετική είναι η ανταπόκριση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο κάλεσμα του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για διάλογο επί του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής πολιτικής με χρονικό ορίζοντα το 2015.

Την πρόσκληση έχει αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΝ, ενώ θετικά έχει απαντήσει ο ΛΑΟΣ.

Με ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνει:

«Η Δημοκρατική Συμμαχία θεωρεί ότι είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαίο να σταματήσουν άμεσα οι κομματικοί σκυλοκαβγάδες και να υπάρξει εθνική συνεννόηση τόσο για την περαιτέρω μείωση των ελλειμμάτων, όσο και για ένα οργανωμένο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης και όχι εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, το οποίο θα συμφωνηθεί από τις πολιτικές δυνάμεις σε βάθος δεκαετίας και θα μπορέσει να αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα και κυρίως ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Η Δημοκρατική Συμμαχία θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του κ. Παπακωνσταντίνου και θα καταθέσει με σαφήνεια τις προτάσεις της, γιατί πιστεύει ότι αν δεν υπάρξει εθνική συνεννόηση για τις δύσκολες αυτές αποφάσεις, είναι πολύ κοντά η απώλεια του ελέγχου της οικονομίας, με καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα και τον λαό».

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ


Posted in Πολιτική and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *