Το νέο κόμμα της Μπακογιάννη

Την Κυριακή η ανακοίνωση του νέου κόμματος της Ντ.Μπακογιάννη

Την Κυριακή η ανακοίνωση του νέου κόμματος της Ντ.Μπακογιάννη

Οι συναντήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τη Ντόρα Μπακογιάννη απασχολούν τη Ρηγίλλης ενόψει της ανακοίνωσης του νέου κόμματος την Κυριακή. Το αποτέλεσμα των συναντήσεων δεν θα γίνει γνωστό την Κυριακή αφού, όπως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει, στην εκδήλωση δεν θα είναι παρόντες βουλευτές της ΝΔ.


Όπως έγινε γνωστό η κυρία Μπακογιάννη συναντήθηκε με δύο βουλευτές, τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο (Φθιώτιδα), την Έλσα Παπαδημητρίου (Αργολίδα) και δυο με τρεις βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια.

Πάντως, στην εκδήλωση δηλώνει ότι θα παραστεί ο πρώην υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ, όπως επισήμανε και αυτός, δεν θα είναι παρόντες βουλευτές-φίλοι της πρώην υπουργού, που είναι και μέλη της ΚΟ της ΝΔ.

Αναμένεται ακόμη να δώσουν το «παρών» αρκετά περιφερειακά στελέχη με πολυετή παρουσία στη ΝΔ, κυρίως από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση, που θα γίνει στο θέατρο Μπάτμιντον στις 11 το πρωί της Κυριακής, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα 21noemvriou.gr.

Το όνομα του νέου σχηματισμού αναμένεται να είναι «Δημοκρατική Συμμαχία».

Εν τω μεταξύ, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ίδρυση του κόμματός της, προκειμένου να τον ενημερώσει αλλά και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας. Η συνάντηση θα γίνει στις 14:00.
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Posted in Πολιτική and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *