Τον Ιούνιο το Sony Ericsson Xperia™ Arc

Τον Ιούνιο το Sony Ericsson Xperia™ Arc

Το εντυπωσιακό Sony Ericsson XperiaTM Arc, που συνδυάζει το πολύ λεπτό design με την τελευταία τεχνολογία της Sony, φέρνει τον Ιούνιο η COSMOTE.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της εξελιγμένα smartphones, για να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Το εξαιρετικά λεπτό Sony Ericsson XperiaTM Arc, μόλις 8.7mm, εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη. Διαθέτει οθόνη αφής 4.2’’ με τεχνολογία Bravia® Engine για ακόμα πιο εντυπωσιακή multimedia εμπειρία, κάμερα 8.1MP για εγγραφή και αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας HD, ενώ με τον βραβευμένο αισθητήρα Exmor RTM μπορεί κανείς να τραβήξει φωτογραφίες και video μοναδικής ποιότητας ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Επίσης, με την ενσωματωμένη HDMI υποδοχή που διαθέτει επιτρέπει στο χρήστη να δει τις εικόνες και τα video που έχει τραβήξει σε τηλεόραση HD.

Το Sony Ericsson XperiaTM Arc «τρέχει» με Android 2.3, για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Google, αλλά και σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Android Market. Μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Posted in Πολιτική and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *