Αποκλείει συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ η Αλ. Παπαρήγα

Δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής με το ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο. Την ίδια ώρα, επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ.

Αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι αν βρεθεί σε θέση να κυβερνήσει θα υπογράψει και νέο μνημόνιο. Μάλιστα, η γ.γ του ΚΚΕ επανάλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής με τον ΣΥΡΙΖΑ και καμία πιθανότητα μετεκλογικής σύμπραξης σε αριστερή κυβέρνηση», λέγοντας ότι κανένας δεν κάνει πίσω από τις θεμελιακές γραμμές του προγράμματός του.

Ασκώντας κριτική προς τα αλλά κόμματα η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι δεν είναι το θέμα οι μνημονιακές ή οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, αλλά να βρούμε φιλολαϊκές οδούς και φιλολαϊκούς τρόπους να βγούμε από την κρίση. Επίσης τόνισε ότι οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να δώσουν καμία πίστωση χρόνου σε κανένα, ενώ αναφέρθηκε και στους κινδύνους για το ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας.

Η γ.γ. του ΚΚΕ ζήτησε από το εργατικό λαϊκό κίνημα να αντισταθεί, όπως είπε, στους εκφοβισμούς, και να αντιδράσει ώστε η νέα Βουλή να είναι αδύναμη να πάρει νέα μέτρα.

Πηγή:tvxs.gr

Posted in Πολιτική and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *