Συνάντηση Σαμαρά με την Αγκελα Μέρκελ την Τρίτη

Συνάντηση Σαμαρά με την Αγκελα Μέρκελ την Τρίτη

Συνάντηση με την Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ θα έχει την προσεχή Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του εκπροσώπου της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ.

Η συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ θα γίνει το πρωί της Τρίτης (11:30), στο περιθώριο οικονομικού συνεδρίου που οργανώνει η εφημερίδα Die Welt. Θα είναι η τρίτη κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο κ. Ζάιμπερτ έκανε λόγο για “ανεπίσημη ανταλλαγή απόψεων”, ενώ διευκρίνισε ότι η συνάντηση θα είναι κλειστή για τον Τύπο. Πρόσθεσε δε ότι ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί στο Βερολίνο προκειμένου να λάβει μέρος σε οικονομικό συνέδριο που διοργανώνει η εφημερίδα “Die Welt”, στο οποίο θα συμμετάσχει και η κυρία Μέρκελ. “Είναι φυσικό να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία προκειμένου να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά την πρόοδο που έχει σημειωθεί από την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της”, τόνισε ο κ. Ζάιμπερτ, ενώ σημείωσε ότι “η Καγκελάριος και ο Πρωθυπουργός έχουν εδώ και μήνες συχνή και εντατική επικοινωνία”. Ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας, παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν αποκάλυψε πάντως ο,τιδήποτε σχετικώς με την ατζέντα της συνάντησης.

Πηγή:imerisia.gr

Posted in Διεθνή, Πολιτική and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *