Προπηλακισμοί κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο

Προπηλακισμοί κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλη της κυβέρνησης έγιναν προπηλακίστηκαν στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε Βέροια, Τρίκαλα, Κατερίνη και την Αθήνα.

Στην Κατερίνη κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης, οι μαθητές όταν έφτασαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων αντί να στρέψουν σε χαιρετισμό το κεφάλι στην εξέδρα των επισήμων, γύρισαν το κεφάλι τους από την άλλη πλευρά.

Όσο διαρκούσε η παρέλαση κάποιοι από τους θεατές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ζητώντας από τους βουλευτές να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο, ενώ μετά το τέλος της παρέλασης κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς την εξέδρα των επισήμων αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία.

Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στη Βέροια όπου πολίτες επιχείρησαν να πλησιάσουν στην εξέδρα των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υφυπουργός Επικρατείας Αγγελος Τόλκας, αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία.

Στα Τρίκαλα, υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Μαγκούφη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος του πέταξε αυγά.

Στο Γαλάτσι, κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ν.Μανδηλαρά, πολίτες εξύβρισαν τον Απόστολο Κακλαμάνη.

Στο κέντρο της Αθήνας εργαζόμενοι στην καθαριότητα εξύβρισαν τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλο.

Posted in Πολιτική and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *