Το πρόγραμμα του Παπανδρέου στη ΔΕΘ

Το πρόγραμμα του Παπανδρέου στη ΔΕΘ

Σήμερα Παρασκευή φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και θα παραμείνει τρεις μέρες στην πόλη για την 76η Διεθνή Έκθεση.

Στις 2 το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και μία ώρα αργότερα με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων στον ίδιο χώρο.

Το Σάββατο και την Κυριακή το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει δύο αλλαγές σε σχέση με την περσινή διοργάνωση. Τα εγκαίνια της 76ης ΔΕΘ δεν θα τα κάνει ο κ. Παπανδρέου, αλλά ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου, στο κτίριο διοίκησης. Ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στις 8 το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ και θα παρουσιάσει τις βασικές κατευθύνσεις της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.

Την Κυριακή, η συνέντευξη του πρωθυπουργού δεν θα δοθεί στον συνήθη χώρο του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης», αλλά στην Αποθήκη Γ΄του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ) στη 1 μ.μ.

Posted in Πολιτική and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *