Πάγκαλος: Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της δημοκρατίας

Πάγκαλος: Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της δημοκρατίας

Δριμεία επίθεση κατά της Κουμουνδούρου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της δημοκρατίας και ότι τα στελέχη του «δεν έχουν κανένα σεβασμό για όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους».

Στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να βαδίσουμε πάνοπλοι προς τη σοσιαλιστική επανάσταση, πρόσθεσε και σημείωσε ότι το 51% των δημοσίων υπαλλήλων ψήφισε είτε το κόμμα του Αλ. Τσίπρα, είτε Χρυσή Αυγή, ή τον Π. Καμμένο.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο επεισόδιο μεταξύ Ρ. Δούρου και Ηλ. Κασιδιάρη επισημαίνοντας ότι όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε το νερό» ήταν θύμα, αλλά έκανε καλαμπούρι όταν είχαν ρίξει γιαούρτι στον ίδιο.

Ο κ. Πάγκαλος πρότεινε τη σύγκληση συστατικού συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι «πρώτα πρέπει να αποφασίσουμε τι κόμμα θα κάνουμε και μετά ποιος θα είναι αρχηγός». Εξέφρασε τέλος την εκτίμηση ότι θα έπρεπε στο νέο κυβερνητικό σχήμα να συμμετέχει ο κ. Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος, αλλά και ορισμένα κορυφαία στελέχη του κινήματος.

Posted in Πολιτική and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *