Ο Πάνος Καμμένος ζει την Αιώνια Λιακάδα του Καθαρού Μυαλού του

Ο Πάνος Καμμένος ζει την Αιώνια Λιακάδα του Καθαρού Μυαλού του

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα συνεργαστεί «ούτε νεκρός» με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Συνεργάστηκε όμως επί σχεδόν είκοσι χρόνια με τη Νέα Δημοκρατία. Και ήταν ολοζώντανος.

Στη wikipedia διαβάζουμε:
Ο Πάνος Καμμένος…
…σπούδασε οικονομικά και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λυών και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανώτερη Σχολή Managers της Ελβετίας.

το 1993 εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

...το 2007 διορίστηκε Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, όπου υπουργός και πολιτικός του προϊστάμενος ήταν ο Γεώργιος Βουλγαράκης.

τον Ιούλιο του 2009 το όνομά του συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ’ τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.

τον Απρίλιο του 2011 είχε στηρίξει ανοιχτά το στέλεχος της ΝΔ και περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης που οδήγησε στην καταδίκη του και τελικώς στην αργία του, καθώς μείωνε παρανόμως και κατ’ επανάληψη πρόστιμα σε υπόθεση νοθείας και λαθρεμπορίου καυσίμων. Στη συνάντησή του με τον Ψωμιάδη ο Καμμένος έκανε λόγο για «πραξικόπημα» και «πολιτικές διώξεις». 

… στις 30 Ιανουαρίου 2012, αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση στη προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του βουλευτή, όπου σχολίασε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ομοφυλοφίλου Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γκουίντο Βέστερβέλλε. Η ανάρτηση διαγράφηκε την επόμενη μέρα (δυστυχώς όμως δεν διαγράφηκε και το print screen – δείτε φώτο).

…στις 13 Φεβρουαρίου 2012 διαγράφηκε οριστικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μαζί με άλλους 20 βουλευτές, ύστερα απ’ την επιλογή του να καταψηφίσει τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης για την Ελλάδα.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Βασικά για να τα θυμηθούμε κι εμείς. Δεν αστειευόμαστε, διαβάζοντας και ακούγοντας τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων το τελευταίο εξάμηνο, μπορεί κανείς εύκολα να αποκομίσει την εντύπωση ότι πρόκειται για έναν νεόκοπο πολιτικό, που τώρα κάνει τα πρώτα βήματά του στα κοινά και με άσπρο ξέξασπρο κι απ’ τον ήλιο ξεξασπρώτερο «πολιτικό μητρώο» διεκδικεί την ψήφο μας στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και στο άρμα του σέρνει πίσω του και άλλα, ανάλογης φρεσκάδας τζόβενα της πολιτικής, που μπορεί να μην ξέρουν τι θα κάνουν όταν έρθουν στα πράγματα, αλλά τουλάχιστον το επικοινωνούν καλά.

Οι τελευταίες του δηλώσεις δε, στην τηλεόραση του Aντ1 μας μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο. Εκεί απάντησε κατηγορηματικά πως με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία δεν θα συνεργαζόταν «ούτε νεκρός». Αφού του συστήσουμε να κρατά μικρό καλάθι, καθώς η καρέκλα της εξουσίας για κάποιον λόγο φαντάζει πιο άνετη μετεκλογικά παρά προεκλογικά, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχει συνεργαστεί επί σχεδόν 20 χρόνια με τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα -για ένα διόλου ευκαταφρόνητο διάστημα- με ένα από τα πιο προβεβλημένα, όχι πάντα για καλό, στελέχη της (το οποίο για κάποιον περίεργο λόγο δεν παίρνει μέρος σε αυτές τις εκλογές), τον Γιώργο Βουλγαράκη. Αλλά φυσικά, δεν θέλει ούτε να το θυμάται. Και, κυρίως, δεν θέλει να το θυμόμαστε εμείς.

Μόνο μια εξήγηση υπάρχει: ο Πάνος Καμμένος έκανε ό,τι και οι πρωταγωνιστές στην «Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού»: διέγραψε το παρελθόν του και τώρα επιστρέφει στην πολιτική ως λευκό χαρτίζητώντας από τους ψηφοφόρους να γράψουν επάνω του.Προσωπικά, αποφάσισα να του κάνω την χάρη. Θα τον γράψω.

Πηγή: kamarinia.gr

Posted in Πολιτική and tagged , , , .

2 Comments

  1. Pingback: Καμμένοι Ραγιάδες…

  2. Άντε πείτε τα γιατί πολύ μας έχουν πρήξει με τον Καμμένο .. Μέσα σε όλα ήταν .. Εγώ δεν τον πιστεύω ! Και καλά λένε πολεμάει το σύστημα από μέσα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *