Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία Μπακογιάννη-Μάνου

Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία Μπακογιάννη-Μάνου

Ντόρα Μπακογιάννη και Στ. Μάνος κατέληξαν σύμφωνα με πληροφορίες σε κοινή πολιτική πλατφόρμα με στόχο την κοινή κάθοδο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ενώ η συζήτηση συνεχίζεται προκειμένου να ενταχθεί στο νέο σχήμα και ο κ. Τζήμερος.

Οι πληροφορίες που δίνονται και από τα δύο επιτελεία είναι ελάχιστες ειδικά σ ότι αφορά το οργανωτικό σχήμα και το θέμα της ηγεσίας. Όλα όμως δείχνουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να ηγηθεί κάποιο πρόσωπο πέραν της κ. Μπακογιάννη και του Στ. Μάνου.

Λιγόλογα είναι τα στελέχη ειδικά του ΔΗΣΥ στο θέμα της επανασυσπείρωσης της κεντροδεξιάς που έθεσε ο Α. Σαμαράς. Προς το παρόν δίνεται η εύκολη απάντηση ότι δεν έχει εκδηλωθεί καμιά επίσημη πρωτοβουλία από την ΝΔ είναι όμως ισχυρή η τάση που υποστηρίζει ότι το ΔΗΣΥ αν ο Α. Σαμαράς κάνει μια γενναία κίνηση πρέπει να επανενταχθεί στον κορμό της παράταξης.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει η επίσης ισχυρή τάση που υποστηρίζει ότι αν το νέο σχήμα μπεί στη Βουλή τότε μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλους όρους την συνεργασία κι όχι την ένταξη.

Πηγή: newsbeast.gr

Posted in Πολιτική and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *