Ραγκούσης: Η χώρα κατέρρευσε από τότε που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλος

Ραγκούσης: Η χώρα κατέρρευσε από τότε που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλος

Νέες αιχμές προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, αφήνει ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, μια ημέρα μετά την αποχώρησή του από την παράταξη και μετά τις σχετικές αναφορές του Ευ. Βενιζέλου που εμμέσως πλην σαφώς αφορούσαν το πρόσωπό του.

Συνεργάτες του κ. Ραγκούση ανέφεραν ότι μετά το«πρώτο Μνημόνιο, που εφαρμόστηκε η πιο σκληρή πολιτική λιτότητας στη χώρα από το 1974, το ΠΑΣΟΚ πήγε σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές το Νοέμβριο του 2010 και πέτυχε μια -σπάνια διεθνώς-εκλογική νίκη» και συμπλήρωναν πως «έως τον Ιούλιο του 2011, όπως κατέγραψαν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο κόμμα και η χώρα όρθια».

Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν ότι«η χώρα, η κοινωνία και η παράταξη κατέρρευσαν, από το καλοκαίρι του 2011 και μετά», «από τότε δηλαδή που τα ηνία της οικονομίας και ουσιαστικά της παράταξης και της χώρας κρατούσε ο Ευ. Βενιζέλος».

Νωρίτερα, ο Ευ. Βενιζέλος -χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Γιάννη Ραγκούση- είπε: «Λυπάμαι γιατί κάποιοι που εδώ και καιρό βρίσκονται εκτός παράταξης βιάστηκαν να χαρούν με τα προβλήματά της. Κάποιοι με τεράστια πολιτική ευθύνη που μετείχαν στον πιο σκληρό πυρήνα της κομματικής και κυβερνητικής εξουσίας να μην μας ζητάνε τώρα τα ρέστα».

Πηγή:ThePressProject.gr

Posted in Πολιτική and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *