Επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα

Επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη νέα κυβέρνηση καθώς τις επόμενες μέρες ππιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται ακόμη οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην οικία του Πρωθυπουργού με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του συμβούλου του Πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα.

Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, για θέματα του Υπουργείου, ενώ σήμερα ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο μεταξύ αύριο καταφτάνει στην Αθήνα και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, προκειμένου να διερευνηθούν οι προτεραιότητες και η τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των κυριακάτικων εφημερίδων η κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει από την τρόικα ίση μεταχείριση των κρατών – μελών της Ευρωζώνης αναφορικά με την απόφαση της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

Posted in Πολιτική and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *