Συνάντηση με Μπαρόζο - Γιούνκερ τη Δευτέρα ο Γιώργος Παπανδρέου

Συνάντηση με Μπαρόζο – Γιούνκερ τη Δευτέρα ο Γιώργος Παπανδρέου

Συναντήσεις και συνομιλίες με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, θα έχει την Δευτέρα, ο Γ.Παπανδρέου, σύμφωνα με δηλώσεις Ελληνα υπουργού στο Reuters.

Την Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τον πρόεδρο του Eurogroup, μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο Ελληνα υπουργό.

Η αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή, συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με δήλωση Ελληνα υπουργού, τον οποίο επικαλείται, χωρίς να κατονομάζει, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

“Την Δευτέρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Μπαρόζο και τον πρόεδρο του Eurogroup”, δήλωσε ο Ελληνας υπουργός στο Reuters.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή, συνάντηση Παπανδρέου – Γιούνκερ, αναβλήθηκε χθες, κατόπιν των δραματικών ολοήμερων εξελίξεων που προηγήθηκαν της έκτακτης συνόδου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και είχαν ως αφορμή τις παραιτήσεις δυο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Δεν είχε πάντως ανακοινωθεί συνάντηση του πρωθυπουργού, Γ.Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.

Posted in Πολιτική and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *