Στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης δημοφιλής ηθοποιός για δύο απόπειρες βιασμού

Ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων στην εισαγγελική έρευνα με κεντρικό πρόσωπο δημοφιλή ηθοποιό σε βάρος του οποίου φέρεται να έχουν κατατεθεί δυο καταγγελίες για απόπειρες βιασμού.

 

Ο κλοιός φαίνεται να κλείνει γύρω από τον πασίγνωστο ηθοποιό μετά τους νέους φακέλους που προσκομίστηκαν από το ΣΕΗ καθώς μεταξύ των 18 νέων καταγγελιών που βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίζονται δυο αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που παραμένουν «ζωντανά», δηλαδή δεν έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

 

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα έχει μπει και μια ακόμη καταγγελία που φέρεται να περιγράφει μια τρίτη περίπτωση απόπειρας βιασμού η οποία, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τώρα δεν έχει καταγραφεί με επίσημο τρόπο.

 

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φερόμενα ως θύματα θα περάσουν άμεσα το κατώφλι του εισαγγελέα που ερευνά τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνα και κάποιες από τις καταγγέλλουσες, οι πράξεις σε βάρος των οποίων έχουν παραγραφεί. Και αυτό γιατί κρίνεται πως ενδέχεται με τις μαρτυρίες τους να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση αλλά και στο προφίλ του καταγγελλόμενου προσώπου.

 

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η εισαγγελική έρευνα δεν θα εξελιχθεί με τον τρόπο που επελέγη για τον Δημήτρη Λιγνάδη σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ότι είναι επικίνδυνος να διαπράξει και νέα αδικήματα.

 

Τα πιο πιθανά σενάρια είναι είτε ο γνωστός πρωταγωνιστής να κληθεί σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου είτε να ασκηθεί σε βάρος του απευθείας ποινική δίωξη και η υπόθεση να παραπεμφθεί στην ανάκριση.

 

Το κουβάρι της υπόθεσης για τον συγκεκριμένο ηθοποιό άρχισε να ξετυλίγεται μετά τις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του τρεις γνωστές πρωταγωνίστριες, ενώ φέρονται να ακολούθησαν ακόμα τέσσερις γυναίκες.

 

Μάλιστα, ανάμεσα στις καταγγελίες που περιείχαν οι πρώτοι 20 φάκελοι του ΣΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν και μια γυναίκας για υπόθεση βιασμού από τον συγκεκριμένο ηθοποιό η οποία έχει παραγραφεί.

Πηγή: newsbeast.gr 

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *