Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Γ. Παπανδρέου: «Άλλο διαμαρτυρία, άλλο δολοφονία»

Γ. Παπανδρέου: «Άλλο διαμαρτυρία, άλλο δολοφονία»

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε λίγο πριν στη Βουλή για τα σημερινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε λόγο ωμή δολοφονική ενέργεια στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin.

«Είναι ώρες ευθύνης για όλους λόγω της δύσκολης περιόδου που περνά η χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Δήλωσε επίσης πως αυτές τις κρίσιμες ώρες, χρέος όλων είναι η προάσπιση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε πως όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που του αναλογούν.

Είπε ότι η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα. Είπε ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαδηλώνει ωστόσο λέμε όχι στη βία που οδηγεί στην δολοφονία. Η βία καλλιεργεί βία, άλλο διαμαρτυρία και άλλο δολοφονία, είπε ο κ. Παπανδρέου.

Τέλος υπερασπίστηκε για μια ακόμα φορά τις αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση και τάχθηκε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς καταδίκασε και αυτός τα σημερινά επεισόδια και δήλωσε πως ση δημοκρατία υπάρχει χώρος για διαφωνίες αλλά όχι για τη βία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι το κόμμα του καταδικάζει απερίφραστα τη βία

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *