Νέες μονάδες ΟΚΑΝΑ

Δεκαεπτά νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ ανοίγουν το επόμενο εξάμηνο

Δεκαεπτά νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ ανοίγουν το επόμενο εξάμηνο

Τη λειτουργία 17 νέων μονάδων του ΟΚΑΝΑ σε νοσοκομεία όλης της χώρας ανακοίνωσαν, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υφυπουργός Μιχάλης Τιμοσίδης και η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλιώρη.


Ο κ. Λοβέρδος δεσμεύθηκε ότι μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα λειτουργήσουν οι 17 αυτές νέες μονάδες -από τις οποίες τέσσερις στην Αθήνα, στα νοσοκομεία Αττικό, Ελπίς, ΚΑΤ και Τζάνειο- από το οποίο αναμένεται η τελική απάντηση.

Επίσης, στους επόμενους έξι μήνες αναμένεται να λειτουργήσουν δύο μονάδες στη Θεσσαλονίκη και από μία σε Κομοτηνή, Καστοριά, Ιωάννινα, Κοζάνη, Βέροια, Σέρρες, Τρίπολη, Καλαμάτα, Ρέθυμνο και Μυτιλήνη.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας, οι γιατροί του ΟΚΑΝΑ θα έχουν τη δυνατότητα στους επόμενους δύο μήνες να συνταγογραφούν τα υποκατάστατα, όπως μεθαδόνη και άλλα, στους χρήστες τοξικών ουσιών.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

One Comment

  1. Η Μαλιώρη (Προεδράρα ΟΚΑΝΑ) έχει μηνιαίο μισθό 4.200€ + οικογενειακές παροχές + επιδόματα εορτών και αδείας (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 544/31-12-2008) συν όσα άλλα καθαρίζει από τη συμμετοχή της σε διάφορα ΔΣ και επιτροπές (πχ ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ).

    Για να μην έχουμε αυταπάτες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *