Φεβρουάριος 2011: απεργίες στα μμμ την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου; Όχι!

Φεβρουάριος 2011: απεργίες στα μμμ την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου; Όχι!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου σήμερα και το γεγονός της ημέρας είναι σίγουρα ότι τα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά.

Μετά από την ταλαιπωρία όλης της εβδομαδας η οποία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή αύριο είναι μία μέρα ανακωχής.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και εξήγγειλαν νέα στάση εργασίας για την Παρασκευή, από τις 11 ώς τις 3:30.
Εκτιμάται πως αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μέσα μεταφοράς, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ανοικτά θα είναι και τα φαρμακεία.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, τις επόμενες ημέρες θα συγκληθούν το Δ.Σ. και η Γενική Συνέλευση του Π.Φ.Σ. ώστε να αποφασίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να εκτιμήσει την κατάσταση και να αποφασίσει αν θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις.

Posted in Κοινωνία and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *