Αλλαγές και ματαιώσεις πτήσεων την Πέμπτη (7/10)

Αλλαγές και ματαιώσεις πτήσεων την Πέμπτη, λόγω στάσης εργασίας

Αλλαγές και ματαιώσεις πτήσεων την Πέμπτη, λόγω στάσης εργασίας

Σε τροποποιήσεις του προγράμματος πτήσεων της Πέμπτης, 7 Οκτωβρίου προχωρούν η Aegean και η Olympic Air, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας -από τις 15:00 έως τις 19:00 το απόγευμα- ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και ΟΣΥΠΑ, που συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.


Αλλαγές σε πτήσεις της Aegean

Έτσι, ματαιώνονται 15 σκέλη πτήσεων, που ήταν προγραμματισμένες για εκείνο το χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από Αθήνα με επιστροφή για Χίο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά.

Επίσης, ματαιώνονται οι πτήσεις A3 114 Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Α3 661 Αθήνα – Ηράκλειο και Α3 319 Ηράκλειο – Αθήνα.

Παράλληλα, η Aegean αλλάζει την ώρα αναχώρησης σε 18 σκέλη πτήσεων του δικτύου εσωτερικού καθώς και σε 35 σκέλη πτήσεων του εξωτερικού της δικτύου.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους περισσότερους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων προκειμένου να τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της καθώς και να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες θα πρέπει να καλούν στα τηλέφωνα: 801 11 20000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό).

Αλλαγές σε πτήσεις της Olympic Air

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ματαιώνονται 16 δρομολόγια και συγκεκριμένα από Αθήνα μετ΄ επιστροφής για Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη- Ικαρία- Πάρο- Σύρο – Μήλο- Κύθηρα- Αστυπάλαια- Σάμο- Ρόδο- Αλεξανδρούπολη και Μύκονο.

Επίσης, ματαιώνονται οι πτήσεις Ρόδος-Κάρπαθος-Ρόδος και Ρόδος-Καστελόριζο-Ρόδος, καθώς και Θεσσαλονίκη-Ρόδος-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη

Η Olympic Air τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης σε 18 πτήσεις εσωτερικού καθώς και σε 13 πτήσεις εξωτερικού.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων προκειμένου να τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της και να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών: 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό).
Newsroom ΔΟΛ

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , , , , , .

One Comment

  1. Pingback: 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ, Πέμπτη (7/10) | Slap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *