Χαλυβουργία: Συνέχιση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι απεργοί

Χαλυβουργία: Συνέχιση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι απεργοί

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας οι απεργοί της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Η απόφαση ελήφθη με 165 ψήφους υπέρ και 5 κατά.

Εν τω μεταξύ, πολιτική αντιπαράθεση και ένταση προκάλεσε το άνοιγμα του εργοστασίου της Χαλυβουργίας Ελλάδος στον Ασπρόπυργο.

Επίθεση στα Μέσα Ενημέρωσης για τη στάση που τήρησαν στην υπόθεση των απεργών της Χαλυβουργίας Ελλάδος, αλλά και στη Δικαιοσύνη για τον τρόπο που αντέδρασε μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε το Σάββατο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Εμείς πήγαμε στην εισαγγελία και ζητήσαμε να εκτελεστεί η απόφαση για να μη χάσουμε τη δουλειά μας» δήλωσε από την πλευρά της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα στη Χαλυβουργία Ελένη Καταβάτη, καλώντας μάλιστα την κ. Παπαρήγα «να μαζέψει τον στρατό της».

Σύμφωνα με καταγγελία της κ. Καταβάτη, τα μέλη του ΠΑΜΕ που είναι συγκεντρωμένα έξω από το εργοστάσιο φθάνουν τα 400, ενώ οι εργάτες που εμμένουν στη συνέχιση της απεργίας δεν ξεπερνούν τους 40.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία τονίζει ότι με την απόφαση της πολιτείας αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στην δουλειά τους.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *