Συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναικού

Συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναικού

Αιματηρή συμπλοκή με καλάσνικοφ μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έγινε αργά χτες το βράδυ στη Κόρινθο.

Τρεις άγνωστοι που εκτιμάται ότι είναι οπαδοί του Ολυμπιακού πυροβόλησαν εφτά οπαδούς του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στα πόδια δύο από αυτούς ηλικίας 27 και 28 ετών.

Το επεισόδιο ήταν συνέχεια μιας άλλης συμπλοκής που είχε γίνει νωρίτερα έξω από το Σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Κόρινθο.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του φάιναλ φόρ της Βαρκελώνης, στο μπάσκετ, μια ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού όπου έκαναν επίθεση, με αποτέλεσμα να συμπλακούν με τους αντίπαλους οπαδούς.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που έτρεψαν σε φυγή τους νεαρούς, οι οποίοι όμως έκλεισαν «ραντεβού» για αργότερα  τους στη διασταύρωση των οδών Καλλιθέας και Αϊδινίου. Εκεί πήγαν οι επτά οπαδοί του Παναθηναικού οι οποίοι δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από τρεις άλλους που είχαν πάει εκεί για τον ίδιο σκοπό.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κορίνθου. Στον τόπο του επεισοδίου από τους αστυνομικούς βρέθηκαν δώδεκα κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *