Πάσχα με άστατο καιρό

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου 2012. Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως πάνω από τις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας και πιθανόν της Θεσσαλίας και της Ανατολικής και Κεντρικής Στερεάς θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 11 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί ενώ το βράδυ θα στραφούν σε νοτιάδες με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν πάνω από τις ορεινές περιοχές, περιμένουμε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν πάνω από τα ορεινά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *