Kλείνει ο ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια

Kλείνει ο ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια

Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια, ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η λίστα της ντροπής τελειώνει εδώ».

Στο πλαίσιο της παρέμβασής του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση των προνοιακών δομών και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα από σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των ιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή τους.

Aπαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα έθεσε το ζήτημα της έγκαιρης αντιμετώπισης των κρουσμάτων ελονοσίας που εμφανίστηκαν στη Λακωνία, ανέφερε πως η ιχνηλάτηση τέτοιων νοσημάτων έχει την προέλευσή της στην παράνομη μετανάστευση, σημειώνοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα υπερβαίνει την χώρα μας και αναδεικνύεται σε πανευρωπαϊκό.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *