Κιάτο – Αεροδρόμιο ανά δύο ώρες

Κιάτο – Αεροδρόμιο ανά δύο ώρες

Ανά δύο ώρες θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από Κιάτο προς Αεροδρόμιο, λόγω της καθυστέρησης της αποκατάστασης των καλωδίων της ηλεκτροκίνησης, που εκλάπησαν στην Κυριακή μεταξύ Κινέττας και Αγίων Θεοδώρων.

Αυτό επισημαίνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι «ως εταιρία χρήσης του σιδηροδρομικού δικτύου και μίσθωσης του τροχαίου υλικού με το οποίο εκτελεί επιβατικές και εμπορικές μεταφορές, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αναμένει από τις αρμόδιες εταιρίες ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της βλάβης που δημιουργήθηκε από τη κλοπή καλωδίων ηλεκτροκίνησης μεταξύ των σταθμών Κινέττας – Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να επανέλθουν κανονικά τα δρομολόγια του προαστιακού».

«Εως τότε, λόγω των έκτακτων συνθηκών αλλάζει το πρόγραμμα των μετακινήσεων και με προτεραιότητα την ασφάλεια, άμεσα τα δρομολόγια του προαστιακού από Κιάτο προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα θα αναχωρούν κάθε δύο ώρες, καθώς στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα οι συρμοί κινούνται σε μονή γραμμή», τονίζει η εταιρεία.

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ επισημαίνει ότι «κανονικά και ανά 20 λεπτά θα εκτελούνται τα τοπικά δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο-Άνω Λιόσια και αντίστροφα», ενώ υπογραμμίζει ότι «οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη γραμμή Κιάτο – Αεροδρόμιο δεν θα υφίστανται πλέον καθυστερήσεις που δεν μπορούν να υπολογίσουν».
«Για τους επιβάτες που έχουν προορισμό – άφιξη την Πάτρα, λόγω της αλλαγής των δρομολογίων, σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρχει αναμονή μιας ώρας στον Σταθμό του Κιάτου. Οταν αποκατασταθεί το πρόβλημα από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό με νεότερη ανακοίνωση», καταλήγει η εταιρεία.

Πηγή:tovima.gr

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *