Καμίνης: «Το μόνο που απομένει είναι ο στρατός»

Καμίνης: «Το μόνο που απομένει είναι ο στρατός»

Έκκληση στους εργαζομένους στους δήμους να μαζέψουν τα απορρίμματα από τα ευπαθή σημεία της πόλης απηύθυνε μέσω της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή» στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Οι εργαζόμενοι δεν μαζεύουν σήμερα ούτε τα νοσοκομειακά απόβλητα (…) διακυβεύεται η δημόσια υγεία ας πρυτανεύσει η κοινή λογική» τόνισε σε δραματικούς τόνους, αναφέροντας μάλιστα ότι «το μόνο που απομένει είναι ο στρατός».

«Εγώ ήμουν ο πρώτος δήμαρχος που στις 7 του μηνός απέστειλα έγγραφο προς τον πρόεδρο της ΕΣΔΚΝΑ Νίκο Χιωτάκη για το ΧΥΤΑ Φυλής γιατί κινδυνεύει η δημόσια υγεία» σημείωσε ο δήμαρχος Αθήνων.

«Κάθε ημέρα βγάζαμε 53 απορριμματοφόρα και καθαρίζαμε σκουπίδια σε νοσοκομεία και σχολεία. Σήμερα δεν καθαρίζουν ούτε τα νοσοκομειακά απόβλητα. Έχουν υποχρέωση να το κάνουν εκ του νόμου με προσωπικό ασφαλείας εφόσον έχουν κηρύξει απεργία. Μόνο εγώ προσέφυγα στη Δικαιοσύνη κατά της απεργίας» ανέφερε.

Έκανε δε, λόγο για παράνομη και καταχρηστική απεργία.

Ο κ. Καμίνης διαβεβαίωσε επίσης ότι «ουδείς πληρώθηκε, ουδείς πρόκειται να πληρωθεί που δεν δούλεψε» . Δήλωσε επίσης ότι αν χρειαστεί θα καταργήσει τον οργανισμό καθαριότητας του Δήμου.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *