Θεσσαλονίκη: Ανταλλάξτε, μην ψωνίσετε...

Θεσσαλονίκη: Ανταλλάξτε, μην ψωνίσετε…

Ανταλλάξτε, μην ψωνίσετε: Αν δεν επιθυμείτε να ξοδέψετε χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ, μπορείτε πλέον να ανταλλάξετε όσα δεν χρειάζεστε με άλλα. Τα Swap Not Shop διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουλίου ένα απογευματινό πάρτι ανταλλαγής ρούχων με μουσική, coctails και υποβρύχια.

Στις14 Ιουλίου, από τις 18.00 το απόγευμα μπορείτε να πάτε στο Sea Saw στη στοά της Λέοντος Σοφού, για να ανταλλάξετε τα ρούχα σας, να πιείτε coctails, να σας κεράσουν υποβρύχιο και να ακούσετε retro future μουσικές της Βάσως Βλαχοπούλου.

Οικονομική ύφεση και σκληρά μέτρα λιτότητας έχουν κάνει πολλούς Έλληνες ιδιαίτερα διστακτικούς στις αγορές τους, ειδικά σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τώρα πια, με το κίνημα «Swap not Shop», όσοι δεν θέλουν να θυσιάσουν τη χαρά της αισθητικής και του προσωπικού στυλ στο «βωμό» του Μνημονίου, έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάζουν ρούχα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν απολύτως τίποτα.

Η ιδέα ξεκίνησε ως πλάκα μεταξύ τριών κοριτσιών και πλέον έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν τα παλιά ρούχα που δεν θέλουν πια και τα ανταλλάζουν με αυτά των υπόλοιπων μελών. Στο πρώτο πάρτι ανταλλαγής συμμετείχαν περίπου 50 άτομα.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *