Καταστροφές και τραυματισμός στο Θέατρο Τέχνης στην παράσταση για τον ΠΑΟΚ

Επίθεση στο Θέατρο Τέχνης στην παράσταση για τον ΠΑΟΚ

Eπίθεση στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, έγινε από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής, όπου είχε πρεμιέρα η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης».

Συγκεκριμένα, όπως λένε οι πληροφορίες, γύρω στις 9:10′, 40′ πριν αρχίσει η παράσταση, οι επιτιθέμενοι έσπασαν τις κεντρικές πόρτες, μπήκαν στο χώρο και πέταξαν τις βόμβες, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Μάλιστα, κατέστρεψαν και μέρος του σκηνικού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε και υπάλληλος.

Την ώρα της επίθεσης, στο χώρο του θεάτρου βρίσκονταν περίπου 150 άτομα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αστυνομικοί και παίρνουν καταθέσεις και αποτυπώματα.

Συλλήψεις, πάντως, δεν έγιναν, καθώς η αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν αφότου τελείωσε η επίθεση και αποχώρησαν οι επιτιθέμενοι.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ


Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , , .

One Comment

  1. Pingback: Το υπουργείο Πολιτισμού θα καλύψει τις ζημιές στο Θέατρο Τέχνης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *