Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «τοξοβόλος»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «τοξοβόλος»

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή ο νεαρός, που συνελήφθη σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια της πορείας στην πρόσφατη απεργία, έχοντας στην κατοχή του τόξο με βέλη και ένα τσεκούρι.

Ο νεαρός «τοξοβόλος» -όπως τον αποκάλεσαν τα ΜΜΕ μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του στην πορεία με το τόξο- απολογήθηκε για την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε πάνω του τσεκούρι, για το οποίο υποστηρίζει πως οι αστυνομικοί το «πρόσθεσαν» στα κατασχεθέντα στην κατοχή του αντικείμενα, ενώ για το τόξο είπε ότι ήταν ψεύτικο και ότι δεν μπορούσε να προκαλέσει οποιονδήποτε κίνδυνο. Υποστήριξε επίσης ότι το είχε πάρει μαζί του για λόγους συμβολικούς.


Posted in Κοινωνία and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *