Ασελγούσε στην κόρη, εξέδιδε τη σύζυγο

Ασελγούσε στην κόρη, εξέδιδε τη σύζυγο

Ανήλικη έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων του πατέρα της, ενώ αρκετές φορές συνέβη με την συγκατάθεση της μητέρας της, την οποία ο ίδιος εξέδιδε σε αλλοδαπούς.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για την υπόθεση ενός ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα του ψυχικά άρρωστου – μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί – πατέρα της, ορισμένες φορές και με τη συγκατάθεση της ίδιας της μητέρας της!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές κατάφεραν να δώσουν τέλος στον εφιάλτη του ανήλικου παιδιού, αν και για την ώρα ο πα-τέρας διαφεύγει τη σύλληψη. Πρόκειται για έναν Αλβανό 39 ετών, ο οποίος εκτός του ότι κακοποιούσε και ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του, εξέδιδε την 30χρονη γυναίκα του.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι μαστροπεία κατά της γυναίκας του και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου για την κόρη του, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η ίδια πολλές φορές συναινούσε σε αυτό.

Ο αλλοδαπός έμενε παράνομα στη Χαλκίδα και φέρεται να εξέδιδε την σύζυγό του με αντίτιμο από 10 μέχρι 20 ευρώ, ενώ όλοι οι πελάτες της ήταν αλλοδαποί.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και η 30χρονη Αλβανίδα, η οποία ήταν και αυτή παράνομα στη χώρα.

 

Posted in Κοινωνία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *