Σε απεργιακό κλοιό αύριο η Αθήνα (26/9)

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η Αθήνα (26/9)

Δημόσιοι υπάλληλοι, εφοριακοί, τελωνειακοί, εργαζόμενοι στα Ταμεία, εργαζόμενοι σε δήμους, νομαρχίες και ΔΕΚΟ, τραπεζικοί υπάλληλοι, έμποροι, δικηγόροι και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν στις 11 το πρωί συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και θα ακολουθήσει πορεία. Χωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι εργαζόμενοι στα Ταμεία, το προσωπικό δήμων και νομαρχιών, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι έμποροι (με κλείσιμο καταστημάτων έως τις 3), οι δικηγόροι της Αθήνας και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα απεργούν δάσκαλοι, καθηγητές και πανεπιστημιακοί, ενώ στον χώρο της Υγείας σε κινητοποίηση προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ.

Σε κινητοποιήσεις επίσης προχωρούν την ίδια ημέρα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι μηχανικοί του ΤΕΕ ΚΑΙ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού. Κανονικά θα λειτουργήσουν ηλεκτρικός και μετρό εκτός από τη γραμμή Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν τρόλεϊ και μπλε λεωφορεία.

Τέλος, δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια.

Δείτε αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ αύριο Τετάρτη (26/9)

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει η ΟΤΟΕ.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , .

2 Comments

  1. Pingback: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ αύριοΤετάρτη (26/9)

  2. Pingback: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ αύριοΤετάρτη (26/9) – (ανανεωμένο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *