Αθώος ο Σίμος Σεϊσίδης

Αθώος ο Σίμος Σεϊσίδης

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Σίμος Σεϊσίδης, ο οποίος δικάστηκε για την υπόθεση επτά ληστειών τις οποίες, σύμφωνα με τις Αρχές, είχαν διαπράξει οι «ληστές με τα μαύρα».

Επειτα από πολυήμερη διαδικασία, οι Εφέτες έκριναν ομόφωνα αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, ο οποίος όμως θα επιστρέψει στη φυλακή καθώς παραμένει κρατούμενος για άλλες υποθέσεις.

Το δικαστήριο οδηγήθηκε στην αθωωτική απόφαση, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του κατηγορουμένου, ενώ είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι ούτε ένας μάρτυρας δεν τον αναγνώρισε ως δράστη ληστείας.

Ο Σεϊσίδης αντιμετώπιζε κατηγορίες για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονιών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Μετά τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, ο Σεϊσίδης ήταν καταζητούμενος και συνελήφθη τον περασμένο Μάιο στο Γκάζι, ενώ είχε προηγηθεί ληστεία σε μεγάλο πολυκατάστημα στην περιοχή του Ρέντη.

Ο Σεϊσίδης είχε δεχθεί, πισώπλατα, πυρά αστυνομικού που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι, με συνέπεια τον ακρωτηριασμό του.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *