Αγανακτισμένοι στις πλατείες της Ελλάδας και την Κυριακή για την πανευρωπαϊκή κινητοποίηση

Αγανακτισμένοι στις πλατείες της Ελλάδας και την Κυριακή για την πανευρωπαϊκή κινητοποίηση

Ραντεβού για τέταρτη ημέρα δίνουν το απόγευμα του Σαββάτου οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα.

Παρά τη βροχή, μεγάλη ήταν χθες, Παρασκευή, η προσέλευση στην πλατεία Συντάγματος, όπου κυριάρχησαν και πάλι τα πανό σε ελληνικά, ισπανικά και ιταλικά…

Στο Facebook, και στη σελίδα των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα», συνεχής είναι η ροή δημοσιεύσεων από νέους και νέες που δηλώνουν το «παρών» στις κινητοποιήσεις.

Ανάλογα μηνύματα νέων, που εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν ένα καλύτερο μέλλον δημοσιεύονται και στη σελίδα «Ευρωπαϊκή Επανάσταση». Πρόκειται για μια σελίδα που έφτιαξαν Έλληνες και Ισπανοί, οι οποίοι καλούν όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις κεντρικές πλατείες των χωρών τους.

«Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας […]» Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα» αναφέρει η ανακοίνωση στη σελίδα.

Posted in Κοινωνία and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *