Έργα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το Σαββατοκύριακο

Έργα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το Σαββατοκύριακο

Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με ανακοίνωσή του προειδοποιεί τους οδηγούς ότι το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου και τις επόμενες ημέρεςθα γίνονται εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πρωτεύουσας και την Εθνική Οδό.

Συγκεκριμένα για το Σάββατο και την Κυριακή είναι προγραμματισμένες εργασίες στα εξής σημεία:

  • λεωφόρος Κηφισίας, από την Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά, όπου θα ολοκληρωθεί η συντήρηση στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Οι εργασίες θα εκτελούνται από 07:00 ως 18:00 με προσωρινή και τμηματική κατάληψη στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • υπόγειες διαβάσεις οχημάτων στην συμβολή της Καλλιρόης με τη Συγγρού, καθαρισμός, συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμός φρεατίων, από 06.00 ως 19.00, με προσωρινή κατάληψη μίας λωρίδας ανά διεύθυνση.
  • υπόγειες διαβάσεις οχημάτων στην συμβολή της Χαμοστέρνας με την Συγγρού, καθαρισμός, συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμός φρεατίων, από 06.00 ως 19.00, με προσωρινή κατάληψη μίας λωρίδας ανά διεύθυνση.
  • υπόγειες διαβάσεις οχημάτων στην συμβολή της Χαμοστέρνας με την Πειραιώς, καθαρισμός, συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμός φρεατίων, από 06.00 ως 19.00, με προσωρινή κατάληψη μίας λωρίδας ανά διεύθυνση.

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και κατά τις νυχτερινές ώρες (από 23.00 έως 06.00), θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης και αντικατάστασης αρμών στη Λεωφόρο Κηφισούαπό την Παραλιακή Λεωφόρο (ΣΕΦ) έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης (στα δύο ρεύματα).

Σε αυτή την περίπτωση οι εργασίες θα γίνονται τμηματικά χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας.


Posted in Κοινωνία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *