Βρέθηκε νεκρός σε πτήση των Delta αερογραμμών

Ερευνούν την υπόθεση οι Ιαπωνικές αρχές

Ερευνούν την υπόθεση οι Ιαπωνικές αρχές

Οι επίσημες Ιαπωνικές αρχές προσπαθούν να αναγνωρίσουν ένα πτώμα το οποίο βρέθηκε σε μία πτήση των Delta αερογραμμών που έφτασε στο Τόκιο από τη Νέα Υόρκη την Κυριακή το βράδυ.

Ένας μηχανικός βρήκε το πτώμα στο χώρο των συστημάτων προσγείωσης του αεροσκάφους τύπου Boeing κατά την διάρκεια της συντήρησης.

Ο σκουρόχρωμος άνδρας φορούσε τζην και μακρυμάνικη μπλούζα, δεν κρατούσε ούτε διαβατήριο, αλλά ούτε είχε μαζί του προσωπικά αντικείμενα σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η οποία πρόσθεσε πως το πιθανότερο το θύμα να πάγωσε μέχρι θανάτου διότι η θερμοκρασία σε εκείνο το συγκεκριμένο σημείο του αεροσκάφους φτάνει έως και -50C κατά την διάρκεια της πτήσης.

Ο εκπρόσωπος της Ιαπωνικής αστυνομίας, Zenjiro Watanabe δήλωσε στο Associated Press πως το θύμα θα πρέπει να μπήκε κρυφά στο αεροσκάφος, λίγο πριν αυτό απογειωθεί. Είπε πως το σώμα του θύματος δεν είχε τραύματα παρά μόνο σημάδια παγωνιάς. Ο κος Watanabe συνέχισε δηλώνοντας πως η αστυνομία ερευνά την υπόθεση θεωρώντας την και ατύχημα αλλά και πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Έως αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από την πλευρά της αεροπορικής εταιρείας Delta.

Posted in Διεθνή and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *