Σε ποιο θεό πιστεύετε κύριε Ομπάμα;

In God We Trust, λένε οι Αμερικανοί

In God We Trust, λένε οι Αμερικανοί

In God we trust (Στον θεό πιστεύουμε) λένε οι Αμερικανοί όπου βρεθούν και σταθούν. Σε μία χώρα όπου ο καθολικισμός παίζει ενεργό ρόλο, ειδικά στην πολιτική, και οι μουσουλμάνοι έχουν γίνει συνώνυμο της τρομοκρατίας, έρχεται ο πρόεδρος τους ο Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα να ταράξει τους στενόμυαλους, θρησκόληπτους και φανατικούς ρεπουμπλικάνους.

Ο λόγος απλός! Σε ποιο θεό πιστεύει ο πρόεδρος; Είναι δυνατόν ο πλανητάρχης να πιστεύει στο θεό των θανάσιμων εχθρών του έθνους; Και όμως, ο πλανητάρχης που έχει πατέρα από την Κένυα, που το μεσαίο του όνομα είναι το άκρως μουσουλμανικό Χουσεΐν, είναι μουσουλμάνος!

Η παρακάτω φωτογραφία κάνει τον γύρω του κόσμου, δείχνοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ έτοιμο πριν κάνει την προσευχή του στον Αλλάχ. Μία φωτογραφία που έχει «προσβάλει» χιλιάδες χριστιανούς που βλέπουν το Ισλάμ σαν πηγή κακού!

Οι άνθρωποι που αποστέλλουν μέσω email την φωτογραφία αυτή ζητούν από κάθε Αμερικανό να την προωθήσει σε όσους περισσότερους πατριώτες γνωρίζει (μιας και τα media δεν θα το κάνουν), ώστε να δουν όλοι αυτή τη «σκοτεινή» πλευρά του προέδρου!

Κλείνοντας, δηλώνουν πως το να είναι πρόεδρος της χώρας τους ο Ομπάμα, είναι προσβολή για τους πατέρες και ιδρυτές αυτής της «μεγάλης δημοκρατίας».

Είναι μουσουλμάνος ο πλανητάρχης;

Είναι μουσουλμάνος ο πλανητάρχης;

Posted in Διεθνή and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *