Βουτηγμένη στην παρανομία η καμαριέρα;

Βουτηγμένη στην παρανομία η καμαριέρα;

Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα των New York Times σχετικά με τον πρότερο «έντιμο» βίο της καμαριέρας που κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική κακοποίησε σε ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας οι εισαγγελείς εντόπισαν ανακρίβειες στην αίτηση για παροχή ασύλου που είχε κάνει η 32χρονη γυναίκα από την Γουινέα, καθώς και πιθανή ανάμιξή της σε εγκληματικές ενέργειες όπως διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

Η γυναίκα, όπως αποκαλύφθηκε, είχε τηλεφωνική επαφή μια ημέρα μετά την επίθεση με κρατούμενο με τον οποίο συζητούσε τα πιθανά οφέλη που θα έχει αν μηνύσει τον Στρος-Καν, μια συνομιλία που έχει καταγραφεί.

Ο συγκεκριμένος άντρας έχει συλληφθεί και φυλακιστεί για κατοχή 180 κιλών μαριχουάνας και είναι ένας από αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια κατέθεταν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της καμαριέρας, ποσό που αγγίζει περίπου τα 100.000 δολάρια.

«Ο Στρος-Καν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος από τον κατ’ οίκον περιορισμό που του έχει επιβληθεί, αφού υπάρχει πιθανότητα οι σοβαρές κατηγορίες εναντίον του να μην ευσταθούν», υπογραμμίζει η εφημερίδα.

επανεμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα στις 11:30 (18:30 ώρα Ελλάδας).

Posted in Διεθνή and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *