Άνεργη μητέρα έπνιξε τους γιους της στη μπανιέρα

Άνεργη μητέρα έπνιξε τους γιους της στη μπανιέρα

Στη μπανιέρα έπνιξε τους δύο γιους της 2 και 6 ετών μια μητέρα στο Βέλγιο, όπως ομολόγησε η ίδια. Η άνεργη γυναίκα από την περιοχή της Ναμίρ το έκανε διότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ανακοίνωσε η εισαγγελία. Μετά την τραγωδία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν η μόνη λύση που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν, όπως είπε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας της Ναμίρ, ο Φιλίπ Ντιλιέ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Το δράμα εκτυλίχθηκε το Σάββατο στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια τον τελευταίο χρόνο. Ενώ απουσίαζε ο σύζυγός της, η γυναίκα, που γεννήθηκε το 1987, έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων ήταν από προηγούμενη σχέση της, προτού τους πνίξει στη μπανιέρα ενώ στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους, όπως δήλωσε η ίδια στον εισαγγελέα.

Όταν επέστρεψε ο σύζυγός της «του είπε ότι τα παιδιά ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πέρασαν το βράδυ μαζί και είδαν τηλεόραση», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Ο πατέρας έφυγε την Κυριακή το πρωί και δεν ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά παρά μόνο όταν επέστρεψε και είδε τη σύζυγό του σε άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Η γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι «σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια». Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση.

Posted in Διεθνή and tagged , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *