53χρονος απέκτησε πέντε παιδιά με την κόρη του

53χρονος απέκτησε πέντε παιδιά με την κόρη του

Ένας 53χρονος από την Αργεντινή συνελήφθη με την κατηγορία ότι απέκτησε πέντε παιδιά με την ίδια του την κόρη, η οποία είναι τώρα 31 ετών και την οποία βίαζε συστηματικά επί πολλά χρόνια, κρατώντας την όμηρο από πολύ μικρή ηλικία μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Mendoza.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 53χρονος πα-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά το ίδιο του το παιδί, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους φέρεται να υποστήριξε πως θεωρούσε την κόρη του ως γυναίκα του, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο άντρας κατηγορείται ακόμη ότι απειλούσε την υπόλοιπη οικογένειά του –τα παιδιά του ήταν ηλικίας από 2 έως 13 ετών- τρομοκρατώντας τα, έτσι ώστε να μην αποκαλύψουν το «βρώμικο» μυστικό του.

Το μαρτύριό τους έληξε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο άντρας συνελήφθη από τις Αρχές.

Η αστυνομία είχε αρχίσει να ερευνά την υπόθεση από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο σύζυγος μιας από τις μεγαλύτερες κόρες του, πήγε σε ένα τμήμα και έκανε καταγγελία.

«Ο ενάγων ανέφερε ότι το κορίτσι δεν είναι σύντροφο και πως την είχε αφήσει έγκυο ο πατέρας της» είπε ο εκπρόσωπος του τμήματος σεξουαλικών εγκλημάτων της Αστυνομίας της Mendoza, Manuel Ontiveros.

«Μερικές φορές την παρουσίαζε ως τη σύζυγό του, όταν τον ρωτούσαν γείτονες, ή άτομα έξω από την οικογένεια» πρόσθεσε ο ίδιος.

Μία άλλη αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο ίδιος άντρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για κακοποίηση μίας από τις κόρες του, η οποία όμως έφυγε από το σπίτι.

«Τότε όμως η κατηγορία δεν αφορούσε βιασμό, και γι’ αυτό του έδωσαν μια ποινή με αναστολή και δε φυλακίστηκε» συνέχισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι Αρχές ερευνούν ακόμη τη σχέση της μητέρας του κοριτσιού στην όλη υπόθεση (η οποία εγκατέλειψε την οικογένειά της πριν από έξι χρόνια) και κατά πόσο μπορεί να ήταν συνένοχη στις πράξεις του πρώην συζύγου της.

Posted in Διεθνή and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *