Την έδειρε επειδή πανηγύρισε το γκολ του Σαμαρά...

Την έδειρε επειδή πανηγύρισε το γκολ του Σαμαρά…

Με το αριστερό της μάτι πρησμένο και καλυμμένο με τεράστιους μώλωπες κατέληξε νεαρή Ελληνογερμανίδα μητέρα, επειδή πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Σαμαράς στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Γερμανία, σε καφετέρια του Λίχτενραντε!

Η νεαρή μητέρα, ονόματι Αντζελίνα, βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στην fan zone στο Βερολίνο για να δει με μια παρέα φίλων της το πρόσφατο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία. Δεν της βγήκε όμως σε καλό.

Ως μισή Γερμανίδα, μισή Ελληνίδα, η Αντζελίνα είχε μαζί της από μια σημαία των δυο χωρών. Όταν μπήκε το πρώτο γκολ της χώρας μας, είχε την ιδέα να το πανηγυρίσει. «Μάζεψε τη σημαία σου», της είπε ένας άνδρας από διπλανό τραπέζι. Μετά το 4-2 όμως ήρθε και το πραγματικό δράμα. Οι φίλοι της 19χρονης πήγαν να πάρουν μπύρες κι εκείνη έμεινε μόνη στο πλήθος με μια φίλη της.

Εκεί, όπως αναφέρει η Bild, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο και τα πλευρά, πριν καν αντιληφθεί το τι συμβαίνει. «Μιλούσαμε και ξαφνικά είδα μια γροθιά να έρχεται στο πρόσωπό μου», λέει.

Η Αντζελίνα αμέσως κατέρρευσε, όλα γύρω της μαύρισαν! Λιποθύμησε. Ο δράστης; Εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, ήταν ήδη αργά.

«Πανικοβλήθηκα και άρχισα να κλαίω. Φοβήθηκα πως θα έμενε για πάντα», είπε. Ένα ασθενοφόρο ήρθε και την πήγε στο νοσοκομείο. Όσο για τη διάγνωση… Πολλά σπασμένα οστά γύρω από τα μάτια της.

Η Αντζελίνα θα υποβληθεί τώρα σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί να φοράει γυαλιά για αρκετό καιρό. «Προφανώς θα δω το επόμενο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο σπίτι μου», δήλωσε μετά από αυτό που της συνέβη…

Posted in Διεθνή and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *