Ο Rocco Siffredi στηρίζει τον Μπερλουσκόνι

Ο διάσημος Γάλλος πορνοστάρ Rocco Siffredi

Ο διάσημος Γάλλος πορνοστάρ Rocco Siffredi

Οι Ιταλοί είναι περήφανοι που έχουν πρωθυπουργό τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος σε ηλικία 74 ετών αγαπά το σεξ και έχει ιδιαίτερα ενεργό σεξουαλική ζωή», δήλωσε ο διάσημος Γάλλος πορνοστάρ Rocco Siffredi, ο οποίος βρίσκει και περιγράφει πολλά κοινά μεταξύ αυτού και του ιταλού πρωθυπουργού.


O γάλλος πορνοστάρ είναι 47 ετών και στη βιομηχανία του σκληρού πορνό κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων επαγγελματιών του χώρου.

Ο ίδιος σε εμφάνισή του σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει σίγουρα καλύτερη σεξουαλική ζωή από αυτόν.

Παράλληλα, όπως εξηγεί στη βρετανική εφημερίδα Observer «αφού ο Μπερλουσκόνι μπορεί και αποφεύγει τη φυλάκιση μετά τη δημοσιοποίηση ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με ανήλικες, τότε σίγουρα θα τον συγχωρέσουν και οι ψηφοφόροι της χώρας του».

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να είχε στενές επαφές με τη 17χρονη τότε συνοδό πολυτελείας Καρίμα Ρούμπι αλ Χασάν από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο του 2010. Επιπλέον, κατηγορείται για κατάχρηση της θέσης του, καθώς φέρεται να άσκησε πίεση στην αστυνομία του Μιλάνου να αναθέσουν την προσωρινή φροντίδα της Ρούμπι στην περιφερειακή σύμβουλο του κόμματος Λαός της Ελευθερίας, Νικόλ Μινέτι, ώστε να καλυφθεί η σχέση του μαζί της. Οι δύο κατηγορίες επισύρουν συνολικά ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Ο πορνοστάρ δήλωσε ακόμη πως εκτιμά ότι ο ιταλός πρωθυπουργός δεν θα πρέπει να στεναχωριέται όταν κάνει σεξ με μία γυναίκα που μοιάζει 20 ετών, ασχέτως εάν η η πραγματική της ηλικία είναι πολύ μικρότερη.

Παράλληλα, τον χαρακτήρισε «εθισμένο στο σεξ» και υπολόγισε πως παρά την λαμπρή επαγγελματική του καριέρα, που δεν έμεινε δευτερόλεπτο χωρίς δουλειά, δεν έχει κάνει ούτε «τα μισά των μισών από αυτά που έχει απολαύσει ο Μπερλουσκόνι».

«Έχουμε πολλά κοινά με τον ιταλό πρωθυπουργό», εξηγεί ο πορνοστάρ, καταλήγοντας ότι «η πιο κοινή μας συνιστάμενη είναι ότι και οι δύο μας αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, τον πριαπισμό», αφήνοντας να εννοηθεί ότι πως είναι δύο άνδρες που η στύση τους είναι μόνιμη.

Πηγή: tanea.gr

Posted in Διεθνή and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *