Νεκρός ο Ρόμπιν Ουίλιαμς

Νεκρός ο Ρόμπιν Ουίλιαμς

Νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια εντοπίστηκε ο διάσημος 63χρονος ηθοποιός, Ρόμπιν Ουίλιαμς. Μέχρι στιγμής όλες οι ενδείξεις για τα αίτια θανάτου οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία. .

«Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρή μορφή κατάθλιψης. Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια και η οικογένεια ζητά σεβασμό στην προσωπική ζωή σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο μάνατζερ του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπιν Ουίλιαμς εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και πριν από ένα μήνα είχε εισαχθεί και πάλι μετά από σχεδόν μία δεκαετία σε κλινική αποτοξίνωσης.

Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1951 στο Σικάγο και μεταξύ άλλων έπαιξε στο: «Καλημέρα Βιετνάμ», «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών», «Ο βασιλιάς της μοναξιάς» και «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ».

Η ερμηνεία του στην τελευταία είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου το 1998, ενώ οι άλλες τρεις ταινίες του χάρισαν απλά την υποψηφιότητα (για α’ ανδρικού ρόλου).

Posted in Διεθνή and tagged , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *