Καταδικάζει τις κυνομαχίες η Heineken -Από τη Μογκολία η φωτογραφία-διασυρμός της

Καταδικάζει τις κυνομαχίες η Heineken

Καταδικάζει τις κυνομαχίες η Heineken -Από τη Μογκολία η φωτογραφία-διασυρμός της

Καταδικάζει τις κυνομαχίες η Heineken -Από τη Μογκολία η φωτογραφία-διασυρμός της

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε στο facebook μία φωτογραφία  από αρένα παράνομων κυνομαχιών την οποία κοσμούσαν μεγάλα πανό της Heineken.

Οι ζωόφιλοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν, ακόμα και με αποστολή email στα κεντρικά της Heineken, θεωρώντας αδιανόητο μία εταιρεία να στηρίζει επίσημα παράνομες δραστηριότητες, με κακοποίηση ζώων.

Τελικά η Heineken εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αρνούμενη κάθε σχέση με κυνομαχίες και μάλιστα αγνοούσε την ύπαρξη της φωτογραφίας.

Η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα banners της τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στην αρένα των κυνομαχιών και είναι μη αποδεκτή η όλη εικόνα.

”Ως εταιρεία δεν θα υποστηρίζαμε ποτέ εν γνώσει μας καμία διοργάνωση ή άτομο που εμπλέκεται με τέτοιου είδους δραστηριότητες. Είναι ενάντια στους κανονισμούς μας και τις αξίες μας.”

Η Heineken έχει απευθυνθεί στο νομικό τμήμα της για να ερευνηθεί η προέλευση της φωτογραφίας και γιατί υπήρχαν πανό της σε κυνομαχία.

Ανακάλυψαν ότι η κυνομαχία είχε στηθεί σε νυχτερινό κλαμπ της Μογκολίας και τα πανό είχαν αφεθεί αναρτημένα από το πρηγούμενο βράδυ. Αμέσως αφαιρέθηκαν όλα τα πανό με το λογότυπό της, έπαυσαν κάθε συνεργασία με το εν λόγω κλαμπ και συμβούλευσαν τον υπεύθυνο να ελέγχει συστηματικά για το πώς χρησιμοποιούνται τα προϊόντα της.

Πηγή:adespoto.gr

Posted in Διεθνή, Οικολογία and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *