Κάθειρξη 12 ετών γιατί απήγαγε μωρό το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της

Κάθειρξη 12 ετών γιατί απήγαγε μωρό το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της

Σε κάθειρξη 12 χρόνων καταδικάστηκε γυναίκα που απήγαγε ένα κοριτσάκι τριών εβδομάδων από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

Η Ανν Πεταγουέι, η οποία αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και είχε τρεις αποβολές απήγαγε το κοριτσάκι μεταμφιεσμένη σε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης στις 4 Αυγούστου 1987.

Ο δικαστής Κέβιν Κάστελ ανακοινώνοντας την ποινή τόνισε πως οι γονείς του βρέφους έζησαν όλα αυτά τα χρόνια «έναν πραγματικό εφιάλτη». Η 50χρονη Πέταγουέι εξέφρασε τη βαθιά της λύπη στους πραγματικούς γονείς.

Η μικρή Καρλίνα Ρενέ είχε μεταφερθεί από τους γονείς της στο νοσοκομείο επειδή παρουσίαζε υψηλό πυρετό. Νωρίς την επόμενη ημέρα το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε ότι είχε χαθεί. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, το κοριτσάκι δεν βρέθηκε ποτέ.

Οι βιολογικοί γονείς, που σήμερα έχουν πάρει διαζύγιο, διηγήθηκαν στο δικαστήριο τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όταν εξαφανίστηκε η κόρη τους πριν από 23 χρόνια και τη λύπη τους όλο το διάστημα μέχρι που την ξαναβρήκαν την περασμένη χρονιά. Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις τους με το παιδί τους είναι προβληματικές, τόνισαν.

Η νέα γυναίκα υποπτεύθηκε ότι κάτι συνέβαινε και απευθύνθηκε στο Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα Παιδιά. Εξετάσεις DNA αποκάλυψαν ποιά ήταν στην πραγματικότητα και τους αληθινούς της γονείς.

Zougla.gr

Posted in Διεθνή and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *