Το Euro 2012 στο μικροσκόπιο

Το Euro 2012 στο μικροσκόπιο

Το Euro 2012 έφτασε επιτέλους και αναμένεται να είναι ένα από τα πλέον συναρπαστικά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όλων των εποχών. Η Γερμανία και η Ισπανία είναι τα μεγάλα φαβορί, αλλά αν αναλογιστούμε τι έχει προηγηθεί σε προηγούμενες διοργανώσεις, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αρκετές εκπλήξεις πριν αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Φυσικά μαζί με το Euro έχουμε και το στοίχημα, πράγμα αλληλένδετο για τον περισσότερο κόσμο, ακόμα και για αυτούς που δεν ασχολούνται με το στοίχημα υπό άλλες συνθήκες. Στοιχήματα για τον κορυφαίο σκόρερ, την κατάκτηση της κούπας, νικητές ομίλων και προβλέψεις για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, είναι τα πιο συχνά θέματα συζήτησης από το καφενείο μέχρι και την κουζίνα.

Το betzoom.gr δε θα μπορούσε να λείψει από αυτό το μεγάλο γεγονός. Δηλώνει παρόν προσφέροντας στους αναγνώστες του καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος για το Euro 2012, αναλύσεις αγώνων και προτάσεις πέραν του συνηθισμένου, με την υπόσχεση να βρίσκεται κοντά στον παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

Το betzoom.gr δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε το στοίχημα. Είμαστε φίλοι των σπορ, δεν είμαστε δημοσιογραφική ομάδα, είμαστε στοιχηματική ομάδα. Αγαπάμε το στοίχημα γιατί κυρίως έχουμε κέρδος από αυτό. Μπείτε και εσείς σήμερα στην παρέα μας και απολαύστε το Euro 2012 από μία διαφορετική οπτική γωνία!

Posted in Αθλητικά and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *