Συλλήψεις για στημένα παιγνίδια

Συλλήψεις για στημένα παιγνίδια

Παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων συνελήφθησαν από την Ασφάλεια για υπόθεση στημένων αγώνων ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας σε σπίτια και γραφεία πολλών ακόμη υπόπτων για την εμπλοκή τους σε 41 ύποπτα -όπως τα χαρακτηρίζει η UEFA- ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εννέα άτομα από τον χώρο του ποδοσφαίρου συνελήφθησαν σήμερα από τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση που διερευνάται το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχετικά με τα στημένα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων, ενώ, το προσεχές χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να προσαχθούν για την ίδια υπόθεση και ποδοσφαιριστές.

Για την εν λόγω υπόθεση έχει αρχίσει εισαγγελική έρευνα, η οποία έχει χωριστεί σε τρεις δικογραφίες. Η πρώτη αφορά τους παίκτες που στοιχημάτισαν μέσω του ΟΠΑΠ στα στημένα ματς, η δεύτερη τους παίκες που στοιχημάτιζαν μέσω του διδικτύου και η τρίτη αυτούς που θα προκύψουν από την έρευνα ότι είχαν άμεση συμμετοχή στο στήσιμο των αγώνων (παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, μεσάζοντες).

Η έρευνα για την υπόθεση, η οποία άρχισε κατόπιν εισαγγελικής εντολής, συνεχίζεται.

Posted in Αθλητικά and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *