Βγενόπουλος: «Ηθική και νομική υποχρέωση»

Βγενόπουλος: «Ηθική και νομική υποχρέωση»

Απαραίτητη για ηθικούς και νομικούς λόγους χαρακτηρίζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος την παρουσία όλων των βασικών μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αυριανή γενική συνέλευση, «φωτογραφίζοντας» τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Η ανυπαρξία διοίκησης οδηγεί την ΠΑΕ σε πτώχευση, η ευθύνη συνεπώς όσων παραβαίνουν την υποχρέωσή τους είναι τεράστια», αναφέρει ο «Mr MIG» και καταλήγει: «Όσοι αποφεύγουν αυτή τη διαδικασία θα πάρουν και τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

O Aνδρέας Βγενόπουλος προαναγγέλλει-ουσιαστικά-την παρουσία του στην αυριανή γενική συνέλευση, ενώ παρών θα είναι και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, όπως και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αντίθετα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η πλευρά Βαρδινογιάννη θα έχει έστω και έναν εκπρόσωπο στη συνεδρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ηθική αλλά και νομική υποχρέωση να παραστούν στην αυριανή κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ώστε να εξασφαλίσουν την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τη Συμφωνία Μετόχων της 5ης Δεκεμβρίου 2008 και το καταστατικό της εταιρείας.

Είναι προφανές ότι η ανυπαρξία Διοίκησης που πρέπει να χειρισθεί αυτή την περίοδο σημαντικά θέματα και να υλοποιήσει την αποφασισθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου οδηγεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε πτώχευση, η ευθύνη συνεπώς όσων παραβαίνουν την υποχρέωσή τους για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τεράστια.

Άλλωστε η Γενική Συνέλευση των μετόχων είναι το κατάλληλο forum για να υπάρξει λογοδοσία, να γίνει καθαρός και ευθύς διάλογος και αντιπαράθεση επιχειρημάτων, αλλά και για να συμφωνηθούν λύσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Όσοι αποφεύγουν αυτή την νόμιμη διαδικασία και προσπαθούν να περάσουν τις απόψεις τους μέσα από φιλικές εφημερίδες και δημοσιογράφους, εκτός από τις νομικές τους ευθύνες, θα πάρουν και τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

Πηγή: sport-fm.gr

Posted in Αθλητικά and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *